Mazkur taom sevimli yeguliklaringiz sirasidan joy olishiga shubha yo‘q.
Quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:
- Qiyma — 800-900 gr
- Piyoz — 1 dona
- Suv — 750 ml
- Tomat sousi — 500 gr
- Soya sousi — 3 osh qoshiq
- Pomidordan tayyorlangan sous — 200 gr
- Bulg‘ori qalampiri 1-2 dona
- Makaron — 200 gr
- Pishloq — 100 gr
- Lavr yaprog‘i, sarimsoq
- Tuz, murch
- Yog‘ solingan tovada 7-8 daqiqa davomida qiymaga piyoz va sarimsoq qo‘shib qovurib oling.
- Suv, tomat va soya qo‘shing.
- Pomidor, lavr yaprog‘i, bulg‘ori qalampiri va tuz soling.
- Qopqog‘ini yopgan holda 20-25 daqiqa dimlang.
- Makaron soling va yana 20 daqiqa dimlang.
- Qirg‘ichdan chiqarilgan pishloq qo‘shing va aralashtiring.
- Taomni dasturxonga tortishdan avval ko‘kat qo‘shishni unutmang.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Makaronga qiyma va qo‘ziqorin qo‘shib italyancha “timbal” pishirib ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Smetanali sousda qovoqcha va pomidor qo‘shib — paprikash tayyorlab ko‘ring
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)