“Daryo”ni Telegram’da o‘qing! Join!
17:48, 26.09.2020 23915

Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring

Dasturxoningizni to‘yimli ovqat bilan bezang.

Foto: Sm News

Quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:

  • Qo‘y go‘shti — 750 gr
  • Pomidor — 5 dona
  • Bulg‘or qalampiri — 2 dona
  • Piyoz — 1 dona
  • Oldindan tayyorlab olingan xamir — 500 gr
  • Sarimsoq piyoz
  • Lavr yaprog‘i
  • Tuz va murch

Tayyorlanish jarayoni:

  • Go‘shtni yaxshilab tuzlab, suvsiz qozonda dimlab, 40 daqiqa davomida pishiring.
  • Piyozni yarim dumaloq, pomidorni kub shaklida to‘g‘rang.
  • Dimlangan go‘shtni boshqa qozonga olib, piyoz bilan qovuring .
  • Pomidor qo‘shib aralashtiring.
  • Qozondagi mahsulotlarni yopadigan darajada suv quying.
  • Qaynab chiqqanidan keyin lavr yaprog‘i, tuz va murch qo‘shing.
  • Bulg‘ori qalampiri va sarimsoq piyoz qo‘shing.
  • Alohida qozonda suv qaynatib, tuz soling va xamirni pishirib oling.
  • Likopchaga xamir, uni ustidan go‘shtli aralashmani soling.

Yoqimli ishtaha!

Izoh qoldirishdan avval, qoidalar bilan tanishib oling: http://dy.uz/QbkeZ