Bugun,

  • USD 11095.31
  • RUB 173.84
  • EUR 10772.44

Ozarbayjon oshxonasiga mansub bo‘lgan dovg‘a yengil hazm bo‘ladi. Qatiq va ko‘katlar jamlanmasi salomatligingiz uchun koni foyda.

Foto: Russian Food

Foto: Russian Food

Kerakli mahsulotlar:

  • Qatiq — 1 l
  • Guruch — 4 osh qoshiq
  • Ko‘k piyoz — 50 gr
  • Yalpiz — 10 gr
  • Rayhon — 10 gr
  • Tuxum — 1 dona
  • Suv — 1, 2 l
  • Un — 1 osh qoshiq
  • Tuz — ta’bga ko‘ra
  • Shivit, petrushka, kinza — ta’bga ko‘ra
Tayyorlanish jarayoni:
  • Ko‘katlarni maydalang.
  • Idishga solingan qatiqqa, tuxum va un qo‘shib aralashtiring.
  • Sovuq suv va tuz qo‘shing.
  • O‘rtacha olovga qo‘ying va qaynab ketishiga qo‘ymasdan, yaxshilab aralashtirib turing.
  • Pishgan guruch va ko‘katlarni qo‘shing va yaxshilab aralashtiring.
Yoqimli ishtaha!

Izoh
Asosiy yangiliklar
Mahalliy
Janubiy Koreya mamlakatda ishlash niyatidagi o‘zbekistonliklar uchun kvotalar sonini oshiradi
Dunyo
“Hind Chernobili” — Pxobaldagi texnogen halokat, Eron oliy rahbariga aylangan Homanaiy va Sovuq urushga yakun yasagan Yelsin—Bush. Kun xronologiyasida 3-dekabr
Sport
Braziliya Janubiy Koreyaga qarshi, Portugaliya esa Shveysariya bilan bahs olib boradi. JCH—2022 nimchorak finalning barcha juftliklari ma’lum bo‘ldi