Mazali shirinlik tayyorlash uchun pechdan foydalanishga hojat yo‘q.
Kerakli mahsulotlar:
- smetana — 500 g;
- shakar kukuni — 100 g;
- banan — 2-3 dona;
- pryanik — 500 g.
- shokolad va yong‘oqlar.
- Shakar kukunini smetanaga qo‘shib aralashtiring.
- Bananni bo‘laklarga pryanikni esa o‘rtasidan bo‘ling.
- Smetanaga burkab olingan pryaniklar ustidan banan qo‘yib chiqing.
- Ketma-ketlikni takrorlang, oxiri ustida pryanik bo‘lishiga e’tibor qarating.
- Qolgan kremni ustidan quyib 6-7 soatga muzlatkichga qo‘ying.
- Yong‘oq va shokolad bo‘laklari bilan bezang.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)