Ta’bga qarab sarimsoq qo‘shsa ham bo‘ladi.
Kerakli mahsulotlar:
- qattiq pishloq yoki brinza — 200 g;
- tuxum — 2 dona;
- un — 5 osh qoshiq;
- soda — 0, 5 choy qoshiq;
- limon sharbati yoki sirka — 0,5 choy qoshiq;
- smetana — 200 g;
- tuz;
- yog‘.
- Maydalangan pishloqqa tuxum, un, tuz va razrixlitel qo‘shib aralashtiring.
- Smetana soling va aralashtirishda davom eting .
- Yog‘ surtilgan tovaga aralashmani soling.
- Ko‘katlar qo‘shing.
- Ikkala tomonini tillarang bo‘lgunicha qovurib oling.
- Ustini smetana va ko‘katlar bilan bezang.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)