Mazali va to‘yimli taom sevimli ovqatlaringiz sirasidan joy olishi aniq.
Kerakli mahsulotlar:
- o‘simlik yog‘i — 1 osh qoshiq;
- qiyma — 800 g;
- piyoz — 1 dona;
- petrushka;
- tuxum — 2 dona;
- tuz;
- quritilgan sarimsoq piyoz;
- murch;
- Bryussel karami— 500 g;
- tomat sousi — 900 g;
- suv — 240 ml.
- Piyoz va petrushkani maydalang.
- Qiymaga piyoz, petrushka va tuxum qo‘shing, tuz sepib aralashtiring.
- Karam ichiga qiyma solib chiqing.
- Sharchalarni pechga qo‘yish uchun mo‘ljallangan idishga soling.
- Tomat sousi qo‘shilgan suvli aralashmani sharchalar ustidan quying.
- Idishning ustini yopib 175 daraja qizigan pechda 80 daqiqa davomida pishirib oling.
- Garnir uchun kartoshka yoki sabzavotdan foydalaning.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)