Mazkur taom nonushta yoki gazak uchun eng yaxshi yegulik bo‘lishi, shubhasiz.
Kerakli mahsulotlar:
- tuxum − 3 dona;
- qattiq pishloq − 100 gramm;
- yumshoq pishloq − 1 dona;
- mayonez − 2 osh qoshiq;
- sosiska − 8-10 dona;
- lavash xamiri − 2 dona;
- o‘simlik yog‘i − 2 osh qoshiq;
- tuz va ko‘kat.
- Qaynatib olingan tuxum qirg‘ichdan o‘tkaziladi va mayda to‘g‘ralgan ko‘kat bilan aralashtiriladi.
- Ikki turdagi pishloq ham qirg‘ichdan o‘tkaziladi. Tuxumli aralashma ustidan solinib, mayonez bilan aralashtiriladi.
- Sosiskalar qaynatib olinadi.
- Lavash xamiri o‘rtacha kattalikda to‘rtburchak shaklda kesib olinadi.
- Ichiga mayonezli aralashma solinib, ustidan qaynatilgan sosiska qo‘yiladi. Xamir cheti buklanib, rulet hosil qilinadi.
- Tovada qizigan yog‘da ruletlarning har ikki tomoni qizargunga qadar qovurib olinadi.
Izoh (0)