Mazkur retsept bilan tayyorlangan chizkeyk nozik ta’mi bilan sizga manzur bo‘ladi. Shakli buzilmasligi uchun yaxshisi uni chashkada tayyorlagan ma’qul.
Kerakli mahsulotlar:
- smetana — 150 g;
- tvorogli pishloq —150 + 50 g;
- tuxum — 1 ta;
- shakar — 75 + 50g;
- qaymoq (35%) — 50 + 50 g;
- zarang shirasi — 1 choy qoshiq;
- maydalangan shokolad — 1 choy qoshiq.
- Idishga qaymoqni solib, unga smetana qo‘shing.
- So‘ngra shakar (75 g), tvorogli pishloq (150 g) va tuxum soling.
- Barcha mahsulotlarni mikserlang.
- Massaga zarang shirasini ham qo‘shib aralashtiring.
- Aralashmani chashkaga solib, 140 daraja qizdirilgan pechga 20 daqiqaga qo‘ying.
- Kremi uchun: tvorogli pishloq qo‘shilgan qaymoqqa shakar solib, oppoq bo‘lguncha ko‘pirtiring.
- Kremni qandolat qopchasiga solib, sovigan chizkeyk ustini bezang.
- Jarayon so‘ngida chizkeyk yuzasiga maydalangan shokolad seping.
Mavzuga doir:
Izoh (0)