Shaftoli o‘rniga boshqa mevadan foydalansangiz ham bo‘ladi.
Kerakli mahsulotlar:
- shaftoli — 3 dona;
- suv — 1 l;
- shakar — 200 g;
- limon sharbati — 180 ml;
- muz;
- yalpiz.
- Bo‘laklarga bo‘lingan shaftolini suv ichiga soling, shakar qo‘shing.
- 10 daqiqa davomida qaynatib oling.
- Soviganidan keyin elakdan o‘tkazib, limon sharbati qo‘shib, aralashtiring.
- Stakanlarga solib, muz qo‘shing.
- Yalpiz va shaftoli bo‘lagi bilan bezab, dasturxonga torting.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)