Jaziramada yaxna okroshkadan yaxshisi yo‘q.
Kerakli mahsulotlar:
- bodring — 4 dona;
- rediska — 200 g;
- shivit — 1 bog‘;
- ko‘k piyoz — 1 bog‘;
- smetana — 300 g;
- tuxum — 4 dona;
- kolbasa — 250 g;
- ayron — 2 l;
- tuz.
- Bodring va rediskani mayda to‘g‘rang.
- To‘g‘ralgan sabzavotlarga ko‘katlarni qo‘shib aralashtiring.
- Qaynatilgan tuxumni mayda kubik shaklida to‘g‘rang.
- Kubik shaklida to‘g‘ralgan kolbasani sabzavotlar va tuxumga qo‘shib aralashtiring.
- Ayron qo‘shing, tuz va murch sepib, 15 daqiqaga muzlatkichga qo‘ying.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)