Mazasi og‘izda qoladigan ushbu shirinlik siz va oila a’zolaringiz uchun sevimli bo‘lishiga shubha yo‘q.
Kerakli mahsulotlar:
- Sariyog‘ — 80 gr
- Shakar — 2 osh qoshiq
- Tuxum — 2 dona
- Un — 1 stakan
- Razrixlitel — 1 choy qoshiq
- Tvorog — 500 gr
- Vanilin kukuni — 4 choy qoshiq
- Smetana — 100 gr
- Olcha — 300 gr
- Kartoshka kraxmali — 1,5 osh qoshiq
- Eritilgan sariyog‘ga 2 osh qoshiq shakar va 1 dona tuxum qo‘shib aralashtiring.
- 1 stakan un va 1 razrixlitel qo‘shing.
- Xamirni qo‘lingiz yordamida yoyib chiqing.
- Nachinka tayyorlash uchun 100 gr tvorogga 1 ta tuxum, 100 gr shakar, 4 choy qoshiq vanilin kukuni, shuningdek, 100 gr smetana qo‘shib aralashtiring.
- Nachinkani xamir ustiga soling va 180 daraja qizigan pechda 35 daqiqa davomida pishirib oling.
- 300 gr barra yoki muzlatilgan olchaga 3 osh qoshiq shakar va 1,5 qoshiq kraxmal qo‘shib, past olovda quyilgunicha pishirib oling.
- Qiyom soviganidan keyin tvorogli pirog ustiga soling va yana 10 daqiqaga pechga qo‘ying.
Mavzuga doir:
Izoh (0)