Жазирама кунларда яхна суюқ овқатдан яхшиси йўқ.
Қуйидаги маҳсулотлар керак бўлади:
- картошка — 4 дона;
- товуқ гўшти;
- сабзи — 1 дона;
- карам — 1 дона;
- таъбга кўра саримсоқ пиёз;
- шовул;
- пиёз — 1 дона;
- таъбга кўра туз ва зираворлар;
- селдерей.
- Товуқ гўштидан бульон тайёрлаб олинг.
- Бульонга картошка қўшиб пишириб олинг.
- Кўкатларни ювиб тўғранг.
- Пиёз ва карамни майдаланг.
- Тўғралган маҳсулотларни бульонга қўшинг.
- Сабзини қирғичдан чиқариб, бульонга аралаштиринг.
- Тайёр таомни совутинг.
- Шига сметана ёки пиширилган тухум қўшиб дастурхонга тортиш тавсия қилинади.
Мавзуга доир:
- Жазирамада кечки овқат учун «окрошка» тайёрланг
- Нонуштага шоколадли сирник тайёрланг
- Тез тайёр бўладиган пицса пиширамиз
- Фойдали ва мазали грекча салат тайёрлаймиз
- Уй шароитида мохито ичимлигини тайёрлаймиз
- Турк ошхонасининг энг мазали нонуштаси — менемен тайёрлаймиз!
- Кўп маҳсулот кетмайдиган мазали «Смак» салатини уйда тайёрлаш учун рецепт
Изоҳ (0)