Jazirama kunlarda yaxna suyuq ovqatdan yaxshisi yo‘q.
Quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:
- kartoshka — 4 dona;
- tovuq go‘shti;
- sabzi — 1 dona;
- karam — 1 dona;
- ta’bga ko‘ra sarimsoq piyoz;
- shovul;
- piyoz — 1 dona;
- ta’bga ko‘ra tuz va ziravorlar;
- selderey.
- Tovuq go‘shtidan bulyon tayyorlab oling.
- Bulyonga kartoshka qo‘shib pishirib oling.
- Ko‘katlarni yuvib to‘g‘rang.
- Piyoz va karamni maydalang.
- To‘g‘ralgan mahsulotlarni bulyonga qo‘shing.
- Sabzini qirg‘ichdan chiqarib, bulyonga aralashtiring.
- Tayyor taomni sovuting.
- Shiga smetana yoki pishirilgan tuxum qo‘shib dasturxonga tortish tavsiya qilinadi.
Mavzuga doir:
- Jaziramada kechki ovqat uchun “okroshka” tayyorlang
- Nonushtaga shokoladli sirnik tayyorlang
- Tez tayyor bo‘ladigan pitssa pishiramiz
- Foydali va mazali grekcha salat tayyorlaymiz
- Uy sharoitida moxito ichimligini tayyorlaymiz
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)