Bugun,

  • USD 11095.31
  • RUB 173.84
  • EUR 10772.44

Taomga garnir sifatida istalgan donli mahsulotdan foydalanish mumkin.

Foto: Lifehacker

Foto: Lifehacker

Kerakli mahsulotlar:

  • sarimsoq piyoz;
  • zaytun yog‘i — 120 ml;
  • qizil vino sirkasi — 60 ml;
  • tuz — 2 osh qoshiq;
  • murch;
  • qo‘y qovurg‘asi — 7-8 dona;
  • suyuq asal — 1 osh qoshiq;
  • zaytun yog‘i — 1 osh qoshiq;
Tayyorlanish jarayoni:
  • Maydalangan sarimsoqni, yog‘, sirka va boshqa ziravorlar bilan qo‘shib aralashtiring.
  • Aralashma surtilgan go‘shtni 10-12 soatga muzlatkichga qo‘ying.
  • Qovurg‘alarni dumaloq shaklga keltirish uchun vertikal qilib qo‘yib chiqing.
  • Ip yordamida bir-biriga mahkamlang
  • Qolgan ziravorli aralashmani go‘sht ustidan quying hamda qovurg‘aning go‘shtsiz qismini folga qog‘ozi bilan yoping.
  • 65 daraja haroratda 35 daqiqa davomida pishirib oling.
  • Pechdan olgandan keyin folgani ochib, 15 daqiqaga qoldiring.
  • Sirkaga asal, yog‘ va tuz qo‘shing,
  • Toj shaklida pishgan qovurg‘a o‘rtasiga garnir qilib pishirib olingan sabzavotlar yoki guruch soling.
  • Pechda pishganida ajralgan suyuqlikka asalli aralashmani qo‘shing va taom bilan birga qo‘shib dasturxonga torting.
Yoqimli ishtaha!

Izoh
Asosiy yangiliklar
Mahalliy
Toshkentda Turkiyadagi zilziladan jabr ko‘rganlar uchun yordam qabul qilinmoqda
Shou-biznes
Qashshoq oilada tug‘ilgan bo‘lsa ham, hayotda o‘z o‘rniga ega bo‘lishni uddalagan Gollivud yulduzlari (foto)
Dunyo
“Stalindan keyingi ikkinchi odam” — Malenkovning hokimiyatdan chetlatilishi, boshi tanasidan judo etilgan Shotlandiya qirolichasi va Kanadada to‘qnashgan ikki poye...