Ushbu taom hamisha parhez tutadiganlar uchun ayni muddao.
Kerakli mahsulotlar:
- baliq filesi − 900 gramm;
- kartoshka − 2 dona;
- tuxum − 1 dona;
- ko‘kat, tuz va ziravorlar.
- Sabzavotlar tozalab olinadi, baliq go‘shti bo‘laklarga bo‘linadi.
- Go‘sht qiymalagich yordamida barcha masalliqlar maydalanadi.
- Ustidan, tuxum, tuz va ko‘kat qo‘shiladi.
- Yaxshilab aralashtirilib, kotletlar tayyorlanadi.
- Bug‘da, taxminan, 25 daqiqa davomida pishiriladi.
- Dasturxonga kartoshkali pyure bilan tortish tavsiya etiladi.
Mavzuga doir:
- Nonushtaga pishloq va pomidor qo‘shib mazali yegulik tayyorlaymiz
- Bayramona taom — jigarli rulet retsepti
- Qo‘ziqorin, kartoshka va pishloqdan antiqa pirojki tayyorlaymiz
- Bagrir — yorma qo‘shib tayyorlanadigan Marokash oshxonasiga mansub quymoq
- Pishloq va tuxum bilan lavash xamiridan tezpishar yegulik tayyorlaymiz
Izoh (0)