Tez va oson tayyor bo‘ladi.
Quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:
- Baton — 3 bo‘lak
- Sut — 2 osh qoshiq
- Tuxum — 1 dona
- O‘simlik yog‘i — 1 osh qoshiq
- Tuz
- Sutga tuxum va tuz qo‘shing.
- Baton bo‘lagining har ikki tarafini tuxumli aralashmaga botirib oling.
- O‘simlik yog‘i solingan tovada qovurib oling.
- Non bo‘laklari ustini pomidor yoki ko‘katlar bilan bezash yoki orasiga pishloq va kolbasa qo‘shib buterbrod sifatida ham iste’mol qilish mumkin.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Makaronga qiyma va qo‘ziqorin qo‘shib italyancha “timbal” pishirib ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Smetanali sousda qovoqcha va pomidor qo‘shib — paprikash tayyorlab ko‘ring
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)