Shvetsiyada sevib iste’mol qilinadigan “Ridberg” taomi retseptini e’tiboringizga havola qilamiz.
Kerakli mahsulotlar:
- donli xantal — 2 osh qoshiq;
- oddiy xantal — 2 osh qoshiq
- shakar kukuni — 2 osh qoshiq
- smetana — 4 osh qoshiq;
- kartoshka — 450 g;
- o‘simlik yog‘i — 2 osh qoshiq;
- tuz, shakar;
- piyoz — 2 dona;
- mol go‘shti — 300 g;
- ko‘katlar.
- Har ikkala xantal va shakar kukunini smetanaga qo‘shib aralashtiring.
- “Kubik”larga bo‘lingan kartoshkani o‘simlik yog‘i solingan tovada 20 daqiqa qovurib oling.
- Kartoshkani likopchaga solib ustini folga qog‘oz bilan yoping.
- O‘rtacha bo‘laklarga bo‘lingan piyozni sariyog‘ solingan tovada qovurib oling.
- Maydalangan go‘shtni ham o‘simlik yog‘ida qovuring.
- Kartoshka ustiga go‘sht va piyozni solib ustidan smetanali sous quying.
- Ustidan ko‘katlar seping va tuxum sarig‘i bilan bezab dasturxonga torting.
Izoh (0)