Mazali shirinlikni do‘kondan sotib olishga hojat yo‘q. Uni o‘z qo‘lingiz bilan uy sharoitida tayyorlasangiz ham bo‘ladi.
Kerakli mahsulotlar:
- tvorog — 400 g;
- shakar kukuni — 50 g;
- vanilin — 5 g;
- sariyog‘— 40 g;
- shokolad — 160 g;
- o‘simlik yog‘i — 30 g.
Tayyorlanish jarayoni:
- Bo‘laklarga bo‘lingan shokoladni mikroto‘lqinli pechda eritib oling.
- Eritilgan shokoladga o‘simlik yog‘i qo‘shib, yaxshilab aralashtiring.
- Silikonli maxsus qolipchalar ichiga shokoladli aralashmani surtib chiqing.
- 10 daqiqaga muzlatkichga qo‘ying.
- Tvorogga sariyog‘ va shakar kukuni qo‘shib, blenderda aralashtiring.
- Glazurli qoliplarga tvorogli aralashmani solib chiqing.
- Ustini qolgan shokoladli aralashma bilan qoplang.
- 1 yarim soatga muzlatkichga qo‘yib, qotishini kuting.
- Tayyor bo‘lganidan keyin qoliplardan chiqarib, dasturxonga torting.
Izoh (0)