Kolbasa o‘rniga tovuq go‘shtidan ham foydalansangiz bo‘ladi.
Kerakli mahsulotlar:
- tuxum — 4 dona;
- kolbasa — 250 g;
- bodring — 2 dona;
- pishloq — 200 g;
- konservalangan jo‘xori — 250 g;
- mayonez.
- Qaynatilgan tuxum va kolbasani kubik shaklida to‘g‘rang.
- Jo‘xori qo‘shing.
- Bodringni ham kubik shaklida to‘g‘rab qo‘shing.
- Mayonez solib aralashtiring.
- Ko‘katlar bilan bezang.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)