Жазирамада яхна окрошкадан яхшиси йўқ.
Керакли маҳсулотлар:
- бодринг — 4 дона;
- редиска — 200 г;
- шивит — 1 боғ;
- кўк пиёз — 1 боғ;
- сметана — 300 г;
- тухум — 4 дона;
- колбаса — 250 г;
- айрон — 2 л;
- туз.
- Бодринг ва редискани майда тўғранг.
- Тўғралган сабзавотларга кўкатларни қўшиб аралаштиринг.
- Қайнатилган тухумни майда кубик шаклида тўғранг.
- Кубик шаклида тўғралган колбасани сабзавотлар ва тухумга қўшиб аралаштиринг.
- Айрон қўшинг, туз ва мурч сепиб, 15 дақиқага музлаткичга қўйинг.
Мавзуга доир:
- Ўз қўлингиз билан туркча донер кабоб тайёрлаб кўринг
- Товуқ филесига сабзавот ва пишлоқ қўшиб, тушлик учун таом тайёрлаймиз
- Тушликка ўз қўлингиз билан нон кабоб тайёрланг
- Кечки овқатга уйғурча бешбармоқ пиширинг
- Турк ошхонасининг энг мазали нонуштаси — менемен тайёрлаймиз!
- Озарбайжонча қатиқли таом — довға пишириб кўринг
- Мазаси оғизда эрийдиган товуқли лағмон пиширамиз
- Кўп маҳсулот кетмайдиган мазали «Смак» салатини уйда тайёрлаш учун рецепт
Изоҳ (0)