Bugun,

  • USD 11095.31
  • RUB 173.84
  • EUR 10772.44

Tovuq qanotlarini sarimsoqli sous qo‘shib iste’mol qilish tavsiya qilinadi.

Foto: Webnode

Foto: Webnode

Quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:

  • tovuq qanotlari — 1kg;
  • non ushog‘i — 3-4 bo‘lak;
  • sariyog‘ — 150 gr;
  • zanjabil — 3-4 sm;
  • pishloq — 70 gr;
  • ta’bga ko‘ra tuz.
Tayyorlanish jarayoni:
  • Zanjabilni qirg‘ichdan chiqarib oling.
  • Sariyog‘ni eriting va qirg‘ichdan chiqarilgan zanjabilni qo‘shib aralashtiring.
  • Non urvoqlariga qirg‘ichdan chiqarilgan pishloqni qo‘shing.
  • Tovuq qanotlarini birinchi sariyog‘li aralashma, keyin esa pishloqli talqonga bulab oling.
  • Patnisga qandolat qog‘ozi soling, ustiga qanotchalarni terib chiqing.
  • 180 daraja qizigan pechda 20 daqiqa davomida pishirib oling.
  • 20 daqiqadan keyin boshqa tarafini o‘girib, tuz seping va 20 daqiqaga qo‘ying.
  • Garnir sifatida sabzavotlardan foydalaning.
Yoqimli ishtaha!

Izoh
Asosiy yangiliklar
Dunyo
Ramzan Qodirovni tanqid qilgan chechenistonlik bloger o‘ldirib ketildi
Mahalliy
O‘zbekistonda talabalar uchun qishki ta’til muddati belgilandi
Mahalliy
O‘zbekistonda so‘nggi sutkada 153 kishida koronavirus aniqlandi