Bugun,

  • USD 11095.31
  • RUB 173.84
  • EUR 10772.44

Yozning jazirama kunlari uchun yog‘siz va tez hazm bo‘ladigan mazkur taom ayni muddao.

Foto: Lifehacker

Foto: Lifehacker

Kerakli mahsulotlar:

  • tovuq filesi — 500 gr;
  • piyoz — 2 dona;
  • sarimsoq piyoz — 2 dona;
  • sabzi — 2 dona;
  • suv — 500 ml;
  • tomat pastasi — 2 osh qoshiq;
  • o‘simlik yog‘i — 2-3 qoshiq;
  • ta’bga ko‘ra tuz, murch;
  • grechka — 250 gr.
Tayyorlanish jarayoni:
  • O‘simlik yog‘i solingan tovaga to‘g‘ralgan tovuqni solib qovuring.
  • 3-5 daqiqadan keyin yarim dumaloq shaklda to‘g‘ralgan piyoz va qirg‘ichdan chiqarilgan sabzini soling va yana 5 daqiqa davomida qovuring.
  • Tuz, ziravor va maydalangan sarimsoqni qo‘shing.
  • Grechka qo‘shing va ustidan suv, tomat pastasini soling.
  • Tovuq va grechka yumshamagunicha qopqoqni yopib dimlab pishiring.
  • Tayyor taomni smetana qo‘shib dasturxonga torting.
Yoqimli ishtaha!

Izoh
Asosiy yangiliklar
Iqtisodiyot
O‘zbekistonda kimyoviy mahsulotlar ishlab chiqarish hajmi qanday o‘zgarmoqda?
Dunyo
“Daryo kundaligi”da 28-mart kuni sodir bo‘lgan eng muhim voqealar
Mahalliy
O‘zbekistonda dollar kursi yana pastladi