Bugun,

  • USD 10940.05
  • RUB 182.26
  • EUR 11121.65

Yong‘oq yog‘i solib tayyorlanadigan afrikacha taom retseptini e’tiboringizga havola etamiz.

Foto: Lifehacker

Foto: Lifehacker

Kerakli mahsulotlar:

  • mol go‘shti — 450 gramm;
  • o‘simlik yog‘i — 3 osh qoshiq;
  • yong‘oq yog‘i — 3 osh qoshiq;
  • piyoz — 2 dona;
  • sarimsoq piyoz — 2-4 dona;
  • zanjabil — 15-20 gramm;
  • sabzi — 2 dona;
  • bulg‘or qalampiri — 1 dona;
  • tomat pastasi — 2 osh qoshiq;
  • o‘zining sharbatida pishgan pomidor — 450 gramm;
  • tovuq bulyoni — 500 ml;
  • tuz va murch;
  • shakar.
Tayyorlanish jarayoni:
  • Bo‘laklarga bo‘lingan mol go‘shtini ikki osh qoshiq yog‘ solingan tovada qovurib oling.
  • Piyoz va sarimsoqni maydalang. Zanjabilni qirg‘ichdan chiqaring.
  • Sabzi, bulg‘or qalampirini to‘rtburchak shaklda to‘g‘rang.
  • Go‘sht pishirib olingan tovada piyoz qovuring va tuz seping.
  • Piyozga sarimsoq, zanjabil qo‘shib aralashtiring.
  • Sabzavotlarga tomat pastasini qo‘shing.
  • Go‘shtni qayta qo‘shing, pomidor, bulyon, sabzi va bulg‘or qalampirini qo‘shing.
  • Qaynab chiqqanidan keyin yog‘, tuz, murch va shakar qo‘shing.
  • Qopqog‘ini yopib, 40-50 daqiqa davomida pishirib oling.
  • Ko‘kat va smetana bilan bezang.
Yoqimli ishtaha!

Izoh
Asosiy yangiliklar
Mahalliy
Navoiydagi ko‘p qavatli uylarda lift muammosi: aholi lift ishlamayapti desa, mas’ullar uning to‘xtatilishiga lift ichidagi o‘g‘rilik, fohishabozlik sabab demoqda
Mahalliy
“Daryo” kundaligida 26-sentabrda sodir bo‘lgan eng muhim voqealar
Mahalliy
“Toshkent hokimligi barcha OAV vakillari bilan ishlashga tayyor va hozirjavob bo‘ladi”. Zoir Mirzayevning matbuot kotibi jurnalistlar bilan muloqot qildi