Xabarovskdagi “Bizning tanlov” ko‘rgazma-yarmarkasida shahardagi eng katta qozon atrofida olomon to‘plandi. Hamma “Samarqand” restorani oshpazlari palovni qanday tayyorlayotganini qiziqish bilan tomosha qildi, deya xabar beradi “Zarafshon”.
— Palovga 100 kilogramm gurunch, 100 kilogramm sabzi, 20 litr yog‘, 65 kilogramm qo‘y va mol go‘shti solindi, — deydi Butunjahon o‘zbek uyushmalari kongressi muvofiqlashtiruvchi kengashi raisi Rahim Islomov. — Rossiya kuni va Hayit bayrami sharafiga 3 mingdan ortiq kishiga palov ulashdik.
Restoran bosh oshpaz G‘ulomiddin Islomov yig‘ilganlarga Samarqandda tayyorlanadigan osh boshqa palovlardan nimasi bilan farq qilishini tushuntirdi.
Izoh (0)