Singapurlik oshpaz Chan Xun Men o‘z qaylasining retseptini sotuvga qo‘ydi. U ikki oy avval an’anaviy mahalliy “chiken rays” (guruchli tovuq) taomi uchun Michelin yulduzini qo‘lga kiritgan edi, deya xabar bermoqda “TASS”.
Oshpaz o‘z ijod mahsulini 2 million Singapur dollari (1,4 million AQSh dollari)ga baholadi. U tayyorlagan yegulikning bir porsiyasi esa bundan ikki million marta arzon turadi.
Channing ta’kidlashicha, u shunchaki retsept sirini sotmoqchi emas, balki Singapurdan tashqariga ham yoyilgan yemakxonalar tarmog‘ini yaratish niyatida.
U retsept sirini sotish bo‘yicha bir necha xaridorlar bilan muzokaralar olib borgani, biroq ular muvaffaqiyatsiz yakunlanganligini ham ma’lum qildi.
Hozircha esa Chan sheriklari bilan biznesini Singapur hududida kengaytirish bilan band.
Izoh (0)