Ушбу таомни тайёрлашга 30 дақиқа вақтингиз кетади.
Тайёрланиш жараёни:
- Лаваш хамири — 3 та
- Помидор — 2 та
- Тухум — 1 та
- Колбаса — 250 гр
- Пишлоқ — 150 гр
- Майонез — 3 ош қошиқ
- Шивит
- Колбаса ва помидорни ўртача катталикда тўғранг.
- Пишлоқни қирғичдан чиқаринг.
- Укропни майдаланг.
- Юқоридаги маҳсулотларга майонез қўшиб аралаштиринг.
- Лаваш хамирини 8 та катта бир хил катталикдаги тўғри тўртбурчак шаклида кесинг.
- Хамир ичига «начинка» солиб, конверт шаклида ўранг.
- Конвертлар устига тухум суртиб, истагингизга кўра кунжут сепинг.
- 180 даража қизиган печга 15 дақиқага қўйинг.
Мавзуга доир:
- Жазирамада кечки овқат учун «окрошка» тайёрланг
- Нонуштага шоколадли сирник тайёрланг
- Тез тайёр бўладиган пицса пиширамиз
- Фойдали ва мазали грекча салат тайёрлаймиз
- Уй шароитида мохито ичимлигини тайёрлаймиз
- Турк ошхонасининг энг мазали нонуштаси — менемен тайёрлаймиз!
- Кўп маҳсулот кетмайдиган мазали «Смак» салатини уйда тайёрлаш учун рецепт
Изоҳ (0)