Bugun,

  • USD 10940.05
  • RUB 182.26
  • EUR 11121.65

Mazali taom tayyorlashni yoqtiradigan, ammo ko‘p vaqt sarflashni istamaydigan bekajonlar uchun ushbu retsept ayni muddao.

Foto: Lifehacker

Foto: Lifehacker

Kerakli mahsulotlar:

  • tovuq filesi – 300 gramm;
  • qovoqcha – 1 dona;
  • smetana – 4 osh qoshiq;
  • tuz va ziravorlar;
  • ko‘katlar.
Tayyorlanish jarayoni:
  1. Tovuq filesi va qovoqcha mayda bo‘laklarga bo‘linadi.
  2. Pishirish qolipiga avval qovoqcha, so‘ngra tovuq go‘shti solinadi.
  3. Ustidan tuz va ziravorlar sepiladi.
  4. So‘ngra smetana va ko‘kat solinadi.
  5. Qolip folga qog‘ozi bilan yopilib, 250 daraja qizdirilgan pechga 10 daqiqaga qo‘yiladi.
  6. Keyin pech harorati 200 darajaga tushiriladi va 15-20 daqiqa davomida pishiriladi.
  7. Issiqligicha dasturxonga tortiladi.
Yoqimli ishtaha!

Izoh
Asosiy yangiliklar
Dunyo
Qirg‘iziston ta’lim vaziri xorijlik talabalardan pora olayotgan vaqtda ushlandi
Dunyo
Qozog‘iston Rossiyaga harbiy texnika yuborayotgani haqidagi xabarlar yuzasidan mamlakat Mudofaa vazirligi izoh berdi
Mahalliy
O‘zbekistonda 30-sentabrda qanday ob-havo kutilmoqda?