Qovoqcha va pomidorga pishloq qo‘shib mazali zapekanka tayyorlaymiz
Barra sabzavotlardan tayyorlangan yegulikni kunning istalgan qismida iste’mol qilsangiz bo‘ladi.

Foto: LifehackerKerakli mahsulotlar:
- qovoqcha — 3 dona;
- o‘simlik yog‘i — 2 osh qoshiq;
- pomidor — 4 dona;
- sarimsoq piyoz — 2 dona;
- ko‘katlar;
- tuz, murch;
- motsarella yoki qattiq pishloq — 150-200 g.
Tayyorlanish jarayoni: - Dumaloq shaklda kesib olingan qovoqchaning har ikki tarafini o‘simlik yog‘i solingan tovada qovurib oling.
- Pomidorni ham dumaloq shaklda to‘g‘rang, ko‘katlar va sarimsoqni maydalang.
- Pechga qo‘yishga mo‘ljallangan maxsus idishga qovoqcha va pomidorni ketma-ketlikda terib chiqing.
- Orasiga sarimsoq, ko‘katlar, tuz va murch qo‘shing.
- Qirg‘ichdan chiqarilgan pishloq qo‘shing.
- 190 daraja qizigan pechda 30 daqiqa davomida pishirib oling.
- Dasturxonga issiq holida yoki sovitib tortsangiz ham bo‘ladi.
Yoqimli ishtaha!
Asosiy yangiliklar