Bugun,

  • USD 11014.01
  • RUB 191.8
  • EUR 10674.78

Yozning jazirama kunlarida sabzavotlardan tayyorlanadigan hamda yengil hazm bo‘ladigan zapekanka retseptini e’tiboringizga havola etamiz.

Foto: Lifehacker

Foto: Lifehacker

Kerakli mahsulotlar:

  • qovoqcha — 450 g;
  • cherri pomidorlari — 450 g;
  • sarimsoq piyoz — 2 dona;
  • o‘simlik yog‘i — 2 osh qoshiq;
  • tuz, murch;
  • pishloq — 100 g;
  • ko‘katlar.
Tayyorlanish jarayoni:
  • Qovoqchani bo‘laklarga, pomidorni o‘rtasidan bo‘ling, sarimsoqni maydalang.
  • Pechda pishirishga mo‘ljallangan idishga sabzavotlarni solib, ustidan yog‘, tuz va murch seping.
  • Qirg‘ichdan chiqarilgan pishloq seping.
  • 180 daraja qizigan pechda 35 daqiqa davomida pishirib oling.
  • Dasturxonga tortishdan avval ko‘katlar bilan bezang.
Yoqimli ishtaha!

Izoh
Asosiy yangiliklar
Dunyo
Nikaragua hukumati Niderlandiya bilan diplomatik munosabatlarni uzdi
Mahalliy
O‘zbekistonga eng ko‘p qaysi oziq-ovqat mahsulotlari import qilinayotgani aytildi
Mahalliy
Besh nafar tuman hokimi ishdan haydaldi, Bobolov jarimaga tortildi: “Daryo”da hokimlar uchun og‘ir kelgan hafta dayjesti