Yangi yil kechasi — butun oilani to‘kin dasturxon atrofida jamlaydigan eng sehrli vaqt. Uning arafasida esa hamma mazali taomlar tayyorlash, ularni bezatish, dasturxon tuzatish bilan mashg‘ul bo‘ladi. Dasturxonimiz boy, undagi noz-ne’matlar ishtahaochar bo‘lishini xohlaymiz.
- Birinchi vazifa — sevimli salatlar uchun “aynan o‘sha” universal kolbasani tanlay olish. Bunda ko‘nglingiz to‘q bo‘lsin: Rozmetovdan “Doktorskaya” kolbasasi mazali ta’mni ta’minlaydi va barcha mehmonlarni mamnun qiladi!
- Ikkinchi vazifa – gazak va go‘shtli kesmalarni tayyorlash. “Bayram” ne’matlari: ot va tovuq go‘shtidan qazi, mol va tovuq go‘shtidan ruletlar, kurka go‘shtidan “Zolotoy slitok” – go‘shtli tarelkangizga asos bo‘ladi. Xom dudlangan “Oilaviy sir” kolbasasi esa uning nozik qo‘shimchasiga aylanadi.
Kolbasali tarelkani ta’bga ko‘ra to‘ldirish mumkin: mayin pishirilgan “Telyachya”, sarimsoqning yoqimli iforiga ega dudlangan “Alpiyskaya” yoki to‘yimli dumba bo‘laklari bor “Vostochnaya”.
Gazak va yengil tamaddi uchun – go‘shtli sneklar, “Oxotnichi” kolbasachalari mos kelsa, “Royal” vetchinasi stolingizni tom ma’noda shohona qiladi.
Rozmetov bilan yangi yil dasturxoningiz yaqinlar va do‘stlaringiz uchun ertakka aylanadi!
Rozmetov – oilamizdan oilangizga!
Reklama huquqi asosida.
Izoh (0)