Ziravorlar hidiga ega kolbasani piyoz, soya sousi va ketchup bilan qovurib mazali ta’mga ega yegulikni tayyorlash mumkin. Unga o‘zingizga yoqqan ko‘katlarni ham qo‘shsangiz bo‘ladi.
Kerakli masalliqlar:
- kolbasa — 300-350 gr
- piyoz — 1 dona
- o‘simlik yog‘i — 2 qoshiq
- ketchup — 3 qoshiq
- soya sousi — 1 qoshiq
Tayyorlanishi:
- Kolbasa va piyozni to‘g‘rab oling.
- O‘simlik yog‘ini o‘rtacha olovda qizdirib oling. Piyozni solib, 2-3 daqiqa davomida qovuring.
- Kolbasani qo‘shing va yengil qizarguniga qadar bir necha daqiqa davomida qovurib oling.
- Ketchupga soya sousi qo‘shib aralashtiring. Kolbasani soling va aralashtirib, yana 1-2 daqiqa qovuring.
Yoqimli ishtaha!
Izoh (0)