Oddiy kotlet tayyorlash va iste’mol qilishdan charchaganlar e’tiboriga “lo‘la kabob” retseptini taqdim qilamiz.

Foto: “Gastranom”

Buning uchun quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:

  • Go‘sht — 0,5 kg
  • Piyoz 3 dona
  • Sarimsoq piyoz
  • Tuxum 2 dona
  • Mayonez — 1 osh qoshiq
  • Tuz va ziravorlar

Tayyorlanish jarayoni:

  • Qiyma maydalagichdan go‘sht va piyozni chiqarib aralashtiring.
  • Sarimsoq piyoz, mayonez, tuxum, tuz va ziravorlarni qo‘shing.
  • Tayyor qiymani bir necha soatga muzlatkichga qo‘ying.
  • Tayyor masalliqdan kaboblarni patnisga tering
  • 180 daraja qizigan pechda 25 daqiqa pishiring.

Tayyor kaboblarni garnir bilan qo‘shib yeyishingiz mumkin.