Bugun,

  • USD 11095.31
  • RUB 173.84
  • EUR 10772.44

Kekslarni shokoladli qilib ham tayyorlash mumkin. Buning uchun xamirga 1-2 osh qoshiq kakao qo‘shish kerak bo‘ladi.

Foto: Gastronom.ru

Foto: Gastronom.ru

Kerakli mahsulotlar:

  • Mayiz— 70 gr
  • Tvorog — 200 gr
  • Sariyog‘ — 150 gr
  • Tuxum — 3 dona
  • Shakar — 150 gr
  • Un — 160 gr
  • Razrixlitel — 1 choy qoshiq
  • Tuz — bir chimdim
Tayyorlanish jarayoni:
  • Mayizni idishga soling va ustiga issiq suv solib ivitib qo‘ying.
  • Sariyog‘ni past olovda eritib oling.
  • Tuxum oqini chaqing va shakarni oz-ozdan qo‘shib mikserda aralashtiring.
  • Sariyog‘ga tvorog qo‘shib aralashtiring.
  • Aralashmani tuxumli aralashmaga qo‘shing va mikserda aralashtiring.
  • Mayiz qo‘shing va aralashtirishda davom eting.
  • Keks uchun mo‘ljallangan qolip yoki maxsus idishchalarni tayyorlab oling va aralashmani ehtiyotkorlik bilan solib chiqing.
  • 180 daraja qizigan pechda 30-40 daqiqa davomida pishirib oling.
  • Kekslarni dasturxonga tortishdan avval shakar kukuni bilan bezang.
Yoqimli ishtaha!

Izoh
Asosiy yangiliklar
Dunyo
General Pyotr Pavel Chexiyaning yangi prezidenti etib saylandi
Dunyo
Amerikadagi rus mafiyasi boshlig‘iga aylanib, Rossiyada o‘lim topgan “qonundagi o‘g‘ri” — “Yaponchik”. Kun xronologiyasida 29-yanvar
Mahalliy
“O‘tgan yil davomida ichki ishlar xodimlari bilan bog‘liq 644 ta salbiy video tarqalgan” — Shohrux G‘iyosov