Mazali apelsinlar bilan nafaqat bayram dasturxoni, balki Yangi yil archasini ham bezatsa bo‘ladi.
Buning uchun nima qilish kerak?- Apelsinni 0,6 sm qalinlikda bo‘laklarga bo‘lib chiqing.
- Bu borada eskiroq va ko‘rinishi o‘zgargan apelsinlardan ham foydalansa bo‘ladi.
- Apelsin bo‘laklarini to‘liq qotgunicha past yonib turgan pechga qo‘ying.
- Qanchalik uzoq turishi apelsinlarning naqadar suvli ekani va bo‘laklarning qalinligiga bog‘liq bo‘ladi.
- Nima bo‘lganda ham yaxshilab qurishini kutishni unutmang.
- Apelsinlar turlicha: to‘qroq va ochroq bo‘lib qizarishi mumkin.
- Tayyor bo‘lgan apelsinlarni qizil tasma bilan bezash yoki archa shoxlariga ingichka sim bilan bog‘lab chiqish kifoya.
Izoh (0)