Pirojka pishirish uchun xamir oshirish va ortiqcha vaqt sarflashning keragi yo‘q.
Kerakli mahsulotlar:
- tuxum — 3 dona;
- karam — 250 gr;
- piyoz — 1 dona;
- sabzi — 1 dona;
- o‘simlik yog‘i — 1-2 osh qoshiq;
- tuz, murch;
- ko‘katlar;
- lavash xamiri.
- tuxumni qaynatib, pishirib oling;
- karam va piyozni to‘g‘rab oling;
- sabzini qirg‘ichdan chiqaring;
- yog‘ solingan tovada piyoz keyin sabzi qo‘shib qovurib oling;
- karam soling va tuz, murch seping;
- tuxumni mayda kubik shaklda to‘g‘rang;
- ko‘katlarni maydalang va sabzavotlarga qo‘shib aralashtiring;
- lavash xamirini kvadrat shaklda kesib oling;
- nachinka solib, konvert shaklida o‘rang;
- ustidan chaqilgan tuxum surting va 180 daraja qizigan pechda 10 daqiqa pishirib oling.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Makaronga qiyma va qo‘ziqorin qo‘shib italyancha “timbal” pishirib ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Smetanali sousda qovoqcha va pomidor qo‘shib — paprikash tayyorlab ko‘ring
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)