Bir soat mobaynida tayyor bo‘ladigan mazali va vitaminlarga boy taomni tayyorlab ko‘ring. Oilaning katta-yu kichik a’zolariga birdek manzur bo‘lishi shubhasiz.

Foto: “Hi-chef.ru”

Kerakli mahsulotlar:

  • Suyakli qo‘y go‘shti − 300 gramm;
  • Guruch − 50 gramm;
  • Piyoz − 100 gramm;
  • Ajika (achchiq) − 10 gramm;
  • Sous tkemali − 30 gramm;
  • Sarimsoq − 30 gramm;
  • Kinza − 10 gramm;
  • Yong‘oq − 2-3 bo‘lak;
  • Tomat pastasi − 50 gramm;
  • O‘simlik yog‘i − 60 gramm;
  • Ta’bga ko‘ra tuz va shakar.

Tayyorlanish jarayoni:

Mahsulotlar tayyorlab olinadi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Piyoz parrak qilib to‘g‘raladi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Qo‘y go‘shti 40 daqiqa davomida qaynatiladi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Piyoz o‘simlik yog‘ida qovurib olinadi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Tomat pastasi qo‘shiladi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Qaynagan qo‘y go‘shti suvdan olinadi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Qovurilgan piyoz go’sht pishgan suvga solinadi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Unga yuvilgan guruch solinadi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Ajika va tkemali sousi qo‘shiladi. Guruch pishganidan so‘ng go‘sht solinadi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Shakar, tuz va ziravorlar qo‘shiladi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Foto: “Hi-chef.ru”

Foto: “Hi-chef.ru”

Pomidor solinadi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Ko‘kat va sarimsoq qo‘shiladi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Sho‘rva biroz qaynatiladi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Yong‘oq qirg‘ichdan o‘tkazilib, sho‘rvani suzishdan oldin solinadi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Taom maxsus ko‘za yoki kosalarga suziladi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Yoqimli ishtaha!