Agar sendvichlarni yanada mazali bo‘lishini istasaniz, u holda limon hamda ko‘katli sariyog‘ bilan ta’tib ko‘ring. Lifehacker nashri uy sharoitida tayyorlab ko‘rish munkin bo‘lgan sariyog‘ retsepti bilan bo‘lishdi.
Kerakli mahsulotlar:
- sariyog‘ — 180 gramm;
- limon — 1 dona;
- ko‘k piyoz va ko‘katlar.
- Muzlatkichdan sariyog‘ biroz oldin olib qo‘yiladi. U yumshab turishi kerak.
- Limon po‘sti qirg‘ichdan o‘tkaziladi. 1-2 choy qoshiq yetarli bo‘ladi.
- Limonning sharbatidan ham 1,5 osh qoshiq siqib olinadi.
- Ko‘katlar avval yaxshilab yuvilib, so‘ngra to‘g‘raladi.
- Sariyog‘ ko‘kat, sharbat va limon po‘sti bilan aralashtiriladi.
- So‘ngra aralashma xuddi kolbasa shaklida pergament qog‘oz bilan o‘raladi.
- Muzlatkichga kamida 2-3 soatga qo‘yiladi.
Izoh (0)