Ko‘p vaqt hamda masalliq sarflamasdan mazali pirog tayyorlab ko‘ring.
Kerakli mahsulotlar:
- qiyma – 300-350 gramm;
- piyoz – 1 dona;
- baton noni – 1 dona;
- o‘simlik yog‘i – 1 osh qoshiq;
- sut 250-300 gramm;
- tuxum – 4 dona;
- tuz va ziravorlar.
- To‘g‘ralgan piyoz, tuz va murch qiyma bilan yaxshilab aralashtiriladi.
- Baton noni o‘rtacha qalinlikda kesib olinadi.
- Non bo‘laklari avval sutga botirilib, so‘ng yog‘langan qolipga joylashtiriladi.
- Har bir nonning markaziga nachinka solinadi.
- Tuxum, sut va tuz ko‘pirtiriladi. Aralashma non ustidan quyiladi.
- 180 daraja pechda taxminan 35 daqiqa davomida pishiriladi.
Izoh (0)