Bugun,

  • USD 11095.31
  • RUB 173.84
  • EUR 10772.44

Ushbu mazali shirinlikni tayyorlash uchun pechdan foydalanish shart emas.

Foto: “Domashniy Ochag”

Foto: “Domashniy Ochag”

Kerakli mahsulotlar:

  • Pechenye — 800 gr
  • Yong‘oq — 100 gr
  • Shakar — 200 gr
  • Kakao kukuni — 60 gr
  • Suv — 240 ml
  • Sariyog‘— 150 gr
  • Vanilin 1 choy qoshiq
  • Qaymoq — 120 ml
  • Shokolad — 120 gr
Tayyorlanish jarayoni:
  • Pechenyeni bo‘laklarga bo‘lib idishga soling;
  • Maydalangan yong‘oqni 4-5 daqiqa davomida yog‘siz tovada qovurib oling, pechenyega qo‘shib aralashtiring;
  • Boshqa bir idishga shakar, kakao qo‘shib aralashtiring, sariyog‘ qo‘shing;
  • Kakaoli aralashmani olovga qo‘yib, 7-8 daqiqa qaynating (muntazam aralashtirib turing);
  • Olovdan oling, vanilin qo‘shib 10 daqiqa sovishini kuting;
  • Shokoladli aralashmani yong‘oqli pechenyega qo‘shib, aralashtiring;
  • Maxsus idishni qandolat qog‘ozi bilan qoplang;
  • Aralashmani soling va qoshiq bilan tekislab chiqing;
  • Ustini plyonka bilan yoping va 50-60 daqiqaga muzlatgichga qo‘ying;
  • Qaymoqni maydalangan shokolad bilan aralashtiring;
  • Aralashmani tort ustiga surting va yong‘oq seping, yana 3-4 soatga muzlatgichga qo‘ying.
Yoqimli ishtaha!

Izoh
Asosiy yangiliklar
Dunyo
Tojikistonda muzliklar erishi tezlashdi. Bu muzliklar deyarli butun Markaziy Osiyoni chuchuk suv bilan ta’minlaydi
Mahalliy
Rossiyada sodir bo‘lgan YTHda bir nafar o‘zbekistonlik halok bo‘ldi, yana to‘rt kishi jarohat oldi
Dunyo
Zelenskiy Putinning hibsga olinishiga berilgan orderni “burilish nuqtasi” deb atadi