Mazkur to‘yimli yegulik ta’mi va ko‘rinishidan mini pitssalarga o‘xshaydi. Yanada mazaliroq qilish uchun nachinkasiga pomidor sousi, zaytun va boshqa ingrediyentlarni qo‘shing.
Mahsulotlar:
- baqlajon — 1 dona
- motsarella — 70 g
- dudlangan kolbasa — 50 g
- cherri pomidorlari — 5-6 dona
- Pechni 175 darajaga oldindan qizdiring. Pech patnisiga pergament qog‘oz soling.
- Baqlajonni qalin doira shaklida kesib oling, tuzlang va 10-15 daqiqaga qoldiring.
- Motsarellani mayda qirg‘ichdan o‘tkazing. Kolbasa bo‘laklarga, pomidorni ikkiga bo‘ling.
- Baqlajonni pech patnisiga terib, har bir bo‘lak ustiga kolbasa va yarimta pomidor qo‘ying.
- Ustidan pishloq seping, oldindan qizdirilgan pechda 25 daqiqa davomida pishiring.
Izoh (0)