Xamiri yumshoq ushbu pirog shirinlikni yaxshi ko‘radiganlar uchun ma’qul kelishi aniq.
Kerakli mahsulotlar:
- tvorog – 200 gramm;
- un – 140 gramm;
- qabartma – 1 choy qoshiq;
- olma – 3-4 dona;
- tuxum – 3 dona;
- shakar – 250 gramm;
- tuz – 1/4 choy qoshiq;
- smetana – 3 osh qoshiq;
- dolchin, vanil.
- Pech oldindan 180 darajada qizdiriladi.
- Tvorog qabartma bilan aralashtiriladi. Olma tozalanib, ingichka bo‘laklarga bo‘linadi.
- Tuxum, shakar, tuz va vanil mikser bilan yengil aralashtiriladi.
- Ustidan smetana va un qo‘shiladi. Yaxshilab aralashtirilgan xamir qolipga solinadi.
- Ustidan olmalar bir tekisda joylashtiriladi va dolchin sepiladi.
- Pechda 40-50 daqiqa davomida pishiriladi.
Izoh (0)