Ushbu vitaminga boy sho‘rvaning organizm uchun bir qancha foydali tomonlari bor.
Kerakli mahsulotlar:
- piyoz – 1 dona;
- sarimsoq – 3 dona;
- brokkoli – 2-3 bosh;
- zaytun moyi – 1 osh qoshiq;
- qizil yasmiq – 1 stakan;
- sabzavotli bulyon yoki suv – 1500-1700 ml;
- tuz va ziravorlar.
- Piyoz va sarimsoq mayda to‘g‘raladi. Brokkoli kichik qismlarga bo‘linadi.
- O‘rtacha olovda qizigan yog‘da piyoz 5 daqiqa qovuriladi. Sarimsoq va chili qo‘shib, yana 2 daqiqa pishiriladi.
- Ustidan brokkoli va yasmiq solinadi, va bulyon quyiladi. Shuningdek, kokos sutidan ham qo‘shish mumkin.
- Qaynab chiqqach, qopqoq yopiladi va olov pasaytiriladi, yana 15-20 daqiqa davomida pishiriladi.
- Sho‘rva tayyor bo‘lgach, blender yordamida pyure holiga keltiriladi.
Izoh (0)