Mazali sous qo‘shib pishadigan go‘shtni istalgan garnir bilan birga dasturxonga tortishingiz mumkin.
Kerakli mahsulotlar:
- asal — 2 osh qoshiq;
- soya sousi — 4 osh qoshiq;
- sarimsoq piyoz — 4 dona;
- jigarrang shakar — 2 osh qoshiq;
- achchiq sous — 1-2 osh qoshiq;
- guruch sirkasi — 2 osh qoshiq;
- tuz — ta’bga ko‘ra;
- qo‘y go‘shti qovurg‘alari — 1 kg.
- Asalga soya sousi, maydalangan sarimsoq, jigarrang shakar, achchiq sous, guruch sousi va tuz qo‘shib aralashtiring.
- Aralashmani qovurg‘alarga surtib chiqing.
- 180 daraja qizigan pechga 20-25 daqiqaga qo‘ying.
- Qolgan sousni ustidan quyib yana 10 daqiqaga qo‘ying.
- Dasturxonga tortishdan avval ko‘katlar bilan bezang.
Izoh (0)