Mazali va to‘yimli suyuq ovqat retsepti.
Kerakli mahsulotlar:
- qo‘y go‘shti — 700 g;
- kartoshka — 3 dona;
- piyoz — 1 dona;
- sabzi — 1 dona;
- bulg‘ori qalampiri — 1 dona;
- baqlajon — 1 dona;
- pomidor — 2 dona;
- sarimsoq — 2 dona;
- petrushka;
- shivit;
- tuz;
- o‘simlik yog‘i — 2 osh qoshiq.
- Bo‘laklarga bo‘lingan qo‘y go‘shtini qaynatib oling.
- Qaynab chiqqanidan keyin ko‘pigini oling va past olovda go‘sht yumshagunicha qaynating.
- Sabzavotlarni barchasini to‘g‘rab oling.
- Piyoz va sabzini qizargunicha qovuring.
- Tayyor bulyonga kartoshka solib, yana 15 daqiqa qaynating.
- Qolgan sabzavotlarni soling.
- Maydalangan ko‘katlar va sarimsoq qo‘shing.
- Olovni o‘chiring va 15 daqiqaga qopqog‘ini yopib qo‘ying.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)