Boshqa “nachinka”dan foydalanish, kruassan o‘rniga qizdirilgan nonni ishlatsa ham bo‘ladi. Yanada mazali bo‘lishi uchun pishloq va ismaloq bilan bezash tavsiya qilinadi.
Kerakli mahsulotlar:
- kruassan — 2 dona;
- tuxum — 4 dona;
- ko‘katlar;
- tuz va murch;
- sariyog‘— 10 gr;
- sut — 0,5 stakan.
- chaqilgan tuxumga, tuz, murch va ko‘katlar hamda sut solib aralashtiring;
- sariyog‘ solingan tovaga aralashmani solib qovurib oling;
- kruassanni o‘rtasidan bo‘ling;
- ustiga omlet qo‘yib, ko‘katlar bilan bezang.
avzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Makaronga qiyma va qo‘ziqorin qo‘shib italyancha “timbal” pishirib ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Smetanali sousda qovoqcha va pomidor qo‘shib — paprikash tayyorlab ko‘ring
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)