Bugun,

  • USD 11095.31
  • RUB 173.84
  • EUR 10772.44

Jigarrang shakar issiq haroratda erib, tovuq qanotchalarining ta’mini yanada mazali qiladi. Soya sousi taomga o‘zgacha ta’m beradi, unga o‘zingizga yoqqan ko‘katlarni ham qo‘shishingiz mumkin.

Foto: Lifehacker 

Kerakli masalliqlar:

  • tovuq qanotchalari — 300–1800 g;
  • sarimsoq — 2 donacha;
  • jigarrang shakar — 2 stakan;
  • olma sharbati yoki uzum sirkasi — 2 osh qoshiq;
  • soya sousi — 4 osh qoshiq.

Tayyorlanishi:

  1. Qanotchalarining uchini olib tashlang. Qatlangan joyidan ikkiga bo‘lib kesib oling;
  2. Sarimsoqni maydalang. Shakar, sirka, soya sousi va sarimsoqni aralashtiring. Tayyor bo‘lgan sousni  tovuqning ustiga soling;
  3. Listni folga bilan o‘rang. Tovuq qanotchalarini 1 soat davomida 180 daraja haroratda qizdirilgan pechda pishirib oling;
  4. Folgani olib tashlang. Har bir bo‘lakni ehtiyotkorlik bilan aylantiring va yana 45-60 daqiqa davomida pishiring.

Yoqimli ishtaha!

Izoh
Asosiy yangiliklar
Mahalliy
O‘zbekistonda haj ziyoratiga borish uchun to‘lov miqdori e’lon qilindi
Mahalliy
O‘zbekiston va Jahon banki sheriklik dasturi 4 mlrd dollarlik loyihalarni o‘z ichiga olishi ma’lum bo‘ldi
Dunyo
Nabirasining jasadi oldida o‘tirgan bobo, o‘qqa tutilayotgan rossiyalik harbiylar, bo‘lajak to‘yini nishonlayotgan shahzoda —1-iyun suratlari