Bugun,

  • USD 11095.31
  • RUB 173.84
  • EUR 10772.44

Go'sht, tomat qaylasi va eritilgan pishloq qo‘shilgan bu taom pitssa sevuvchilarni xursand qilishi aniq.

 Foto: Lifehacker
 

 

Kerakli masalliqlar:

  • bulochka — 8 ta
  • piyoz — 1 dona
  • pishloq — 200 g
  • o‘simlik moyi — 2 osh qoshiq
  • qiyma — 500 g
  • tomat qaylasi — 300 g
  • tuz va ziravorlar.

Tayyorlanishi:

  1. Bulochkalarni ikkiga bo'ling. Pechda biroz qizdirib oling.
  2. Piyozni mayda to‘g‘ang, pishloqni qirg‘ichdan o‘tkazib oling.
  3. Tovaga o‘simlik yog‘i solib, o‘rtacha olovda qiymani qovuring.
  4. Piyoz, ta‘bga ko‘ra tuz va ziravorlar qo‘shing.
  5. Qiymani bulochkalar ustiga solib, ustidan pishloq seping. 10 daqiqa davomida pechda pishiring.

Izoh
Asosiy yangiliklar
Mahalliy
O‘zbekistonda dollar kursi yana oshdi
Markaziy Osiyo
Tojikistondagi zilzila oqibatida 3 kishi jabrlandi, 60 dan ortiq chorva mollari nobud bo‘ldi
Mahalliy
O‘zbekistonning seysmik faol zonalarda joylashgan shahar va qishloqlari ro‘yxati eʼlon qilindi