Go'sht, tomat qaylasi va eritilgan pishloq qo‘shilgan bu taom pitssa sevuvchilarni xursand qilishi aniq.
Kerakli masalliqlar:
- bulochka — 8 ta
- piyoz — 1 dona
- pishloq — 200 g
- o‘simlik moyi — 2 osh qoshiq
- qiyma — 500 g
- tomat qaylasi — 300 g
- tuz va ziravorlar.
Tayyorlanishi:
- Bulochkalarni ikkiga bo'ling. Pechda biroz qizdirib oling.
- Piyozni mayda to‘g‘ang, pishloqni qirg‘ichdan o‘tkazib oling.
- Tovaga o‘simlik yog‘i solib, o‘rtacha olovda qiymani qovuring.
- Piyoz, ta‘bga ko‘ra tuz va ziravorlar qo‘shing.
- Qiymani bulochkalar ustiga solib, ustidan pishloq seping. 10 daqiqa davomida pechda pishiring.
Izoh (0)