Bugun,

  • USD 10940.05
  • RUB 182.26
  • EUR 11121.65

Ushbu retseptning eng mazali qismi — guruch. Unga tovuq yog‘i singadi va yumshoq, xushbo‘y hid taratib pishadi. Yodda tuting, palovga tovuqning ust qismi qizarib pishgani solinadi.

Foto: Lifehacker

Foto: Lifehacker

Kerakli masalliqlar:

  • piyoz — 1 dona 
  • sabzi — 1 dona
  • o‘simlik yog‘i — ta’bga ko‘ra
  • tovuq oyoqchalari — 1 kg
  • tuz — ta’bga ko‘ra
  • guruch — 1 stakan
  • zira — 1 qoshiqning uchdan 1 qismi
  • suv — 2 stakan
Tayyorlanishi:
  1. Piyozni mayda qilib to‘g‘rang. Sabzini ham maydalab oling. Sabzavotlarni kamroq yog‘da qovuring. Ularni taomni pishiradigan idishingizning pastki qismiga qo‘ying.
  2. Sabzavotlar qovurilgan tovada tovuqni qizarguncha qovuring. Unga tuz soling.
  3. Idishidagi sabzavotlarning ustiga guruch soling. Uni teng ravishda taqsimlang va ustiga tuz, zira qo‘shing.
  4. Tovuqni guruchning ustiga qo‘ying. Qaynoq suv solib pechda 180 daraja haroratda taxminan 40 daqiqa davomida pishiring. Palov tayyor.
Yoqimli ishta!

Mavzuga doir: 

Izoh
Asosiy yangiliklar
Mahalliy
“Qonunlar ishladi”: Rasul Kusherbayevni onasidan so‘kkan fuqaro 9 mln so‘m jarimaga tortildi
Dunyo
Rossiyalik harbiylar Xersondan chekinmoqchi bo‘lgan, ammo Putin buni taqiqlagan va endi joylarda strategik qarorlarni o‘zi qabul qilishini aytgan
Dunyo
Ukrainadagi urush: taktik yadro quroli nima va u Rossiya tomonidan qo‘llanilishi mumkinmi?