Ishtahani ochuvchi sous, suvli va qizil pishloqdan tayyorlangan ushbu buterbrodlar mazali ta’mga ega. Nonushtangizni eng yaxshi yegulik o‘zgartiring. Buterbrodlarni o‘zingizga yoqqan ko‘katlar bilan bezashingiz mumkin.
Kerakli masalliqlar:
- kolbasa — 80 g
- bulg‘or qalampiri — 1 dona
- kichkina piyoz — 1 dona
- pishloq — 70-80 g
- non yoki baton — 4 bo‘lak
- tomat sousi — 3 qoshiq
- tuz — ta’bga ko‘ra
- Kolbasa va bulg‘or qalampirini uzunasiga to‘g‘rab oling va piyozni chorak qismga bo‘lib yoki kichikroq halqa shaklida kesib oling. Pishloqni ham maydalang.
- Nonni bo‘laklarini bo‘lib ustiga tomat sousini surting. Har biriga piyoz, kolbasa va bulg‘or qalampirini qo‘yib chiqing. Ustiga biroz tuz va pishloq soling.
- Issiq buterbrodlarni taxminan 15 daqiqa davomida 180 daraja haroratda pishiring.
Mavzuga doir:
Izoh (0)