Agar mazali, ammo tez tayyor bo‘ladigan taom xohlasangiz, tovada pishiriladigan pitssa kechki ovqat uchun eng zo‘r variant bo‘ladi.
Kerakli mahsulotlar:
- smetana - 4 osh qoshiq
- zaytun mayonezi - 4 osh qoshiq.
- un - 9 osh qoshiq
- tuxum - 2 dona.
- pishloq - 100 gr.
- Smetana, tuxum va unni aralashtiring. Tovada pishiriladigan pitssa xamiri smetana kabi suyuq bo‘lishi kerak.
- Tovani yog‘lang va xamirni quying, idishning butun maydoniga teng ravishda taqsimlang.
- Nachinka yaxshi pishishi uchun maydalab to‘g‘rang. Uni xamir ustiga qo‘ying.
- Mayonezni nachinka ustidan quyib, keyin qirg‘ichdan chiqarilgan pishloqni qalin qilib seping.
- Tova qopqog‘ini yopib, o‘rtacha olovga bir necha daqiqaga qo‘ying. Pitssa pishlog‘i eritganda tayyor bo‘ladi.
Izoh (0)